Sminkaffären.se – Fin för livet

Relaterade produkter

Loreal Glam Bronze La Terra 03

Loreal Glam Bronze La Terra 03
149.00:-

Glam Bronze La Terra är ett underbart solpuder som passar till den som vill ha en stor och lyxig förpackning.La Terra förstärker din solbruna hudton och har en pärlskimrande lyster.Innehåller ultralätta bindemedel för en extra fin täckning och lyster som låter huden andas utan att kännas för pudrig och upplevas som kakig.

Maybelline FIT Me Bronzer

Maybelline FIT Me Bronzer
119.00:-

Maybelinne FIT Me BronzerNaturligt och matt solpuder helt utan olja och vaxer i formulan. Maybelline Fit Me! Bronzer, solpudret som passar just din hudton. Om du har en ljus hudton så välj färgen Light och om du har medium till mörk hudton passar medium bättre.Naturlig och matt finishUtan olja eller vaxerBorste ingår9g

Bronzing Duo

Bronzing Duo
379.00:-

Solpuder med två harmonierande nyanser och en formula med mineral och växtextrakt SPF15. Den perfekta synergin mellan mineraler och växter ger hyn en solkysst ton samtidigt som huden skyddas. Kombinationen av de två nyanserna gör att du kan få ett skräddarsytt resultat då intensiteten kan anpassas efter hudtonen beroende på säsong. Innehåller bl a: « Sun Light Mineral » komplex som ger en perfekt och naturlig solbrun ton, ett förstärkt anti-pollution skydd tack vare extrakt av vitt te och UVA-UVB: 100% Mineral Sunscreen SPF15.