Sminkaffären.se – Fin för livet

Wet n Wild CoverAll Pressed Powder - 821 Fair

Wet n Wild CoverAll Pressed Powder är ett härligt pressat puder som ger dig en strålande, viktlös finish! Det innehåller VisiBright Complex som reducerar synligheten av rynkor och ger dig en vacker, len hy. Innehåll: 7,5 g


69.00:-
 

Relaterade produkter

True Match Minerals

True Match Minerals
199.00:-

True Match Minerals från Loréal Paris är ett mineralpuder som har lättheten av ett puder men som täcker som en foundation. Innehåller 95 % mineraler och SPF 15, utan konserveringsmedel och är parfymfri. Aldrig förr har en foundation varit så skonsam mot din hud. Med appliceringsborsten av gethår som medföljer kan du enkelt och perfekt fördela pudret på huden för ett naturligt täckande resultat med vacker lyster. True Match Minerals finns i ett brett spektra av nyanser som anpassar sig perfekt efter alla hudtoner, från de ljusare till de mörkare. 10 gram.

Pevaryl 1% puder 30 gram

Pevaryl 1% puder 30 gram
63.00:-

Pevaryl används vid behandling av svampinfektioner i huden.

Siri Foundation

Siri Foundation
349.00:-

Siri Foundation från IDUN Minerals har en silkeslen och mjuk formula för en naturlig finish som aldrig lämnar ett pudrigt resultat. IDUN Minerals Foundation är vattenavvisande och sitter där den ska hela dagen. Den ser ut som ett puder men känns krämig vid applicering. Mineralerna smälter in i huden och ger ett jämnt och fint resultat. 10 gram.