Sminkaffären.se – Fin för livet

Loreal True Match Powder C3 Rose Beige

True Match Puder harmoniserar perfekt med hudens ton och struktur.Vad gör produkten unik?Der en matt finish och innehåller ljusreflekterande ämnen som döljer ojämnheter. Innehåller en vårdande olja som motverkar torr hy.


155.00:-
 

Relaterade produkter

Kanebo Sensai Bronzing Powder BP02 Deep Tan

Kanebo Sensai Bronzing Powder BP02 Deep Tan
399.00:-

Typ av produkt Solpuder Hudtyp Alla hudtyper Beskrivning Kanebo Sensai Bronzing Powder är ett lätt bronsfärgat puder med en avancerad formula, Moist Tight-Fit som innehåller en hög koncentration av Moistened Powder. Detta gör att pudret passar perfekt på huden och bibehåller huden milt och behagligt återfuktad i timmar samtidigt som Kanebo Sensai Bronzing Powder ger en silkeslen yta och transparent bronsfärg.

3 x Schwarzkopf OSiS Dust it

3 x Schwarzkopf OSiS Dust it
299.00:-

En av Schwarzkopf OSiS-seriens riktiga storsäljare! Dustit är ett lätt puder som ger ditt hår extratexturoch volym som håller hela dagen. Applicera en liten mängd i hårbotten och forma med cirkelrörelser. ? Matt effekt ? Medium kontroll & separation BangerHead är legitimerade återförsäljare av Dust It och garanterar dig en äkta originalprodukt!

Base

Base
249.00:-

Base från Everyday Minerals är ett 100% miljövänligt, ekologiskt och naturligt mineralkosmetika. Semi-Matte BASE passar alla hudtyper och ger en fuktgivande formula. Med medium till full täckning kommer du inte bli missnöjd. Inga produkter innehåller några onödiga ingredienser, utan endast naturliga produkter (läs mer om ingredienser under varumärkesbeskrivningen). På varje BASE finns det ett förslutbart lock ovanför silen, perfekt för att spara på puder! Innehåller 4,8g rent mineralkosmetika