Sminkaffären.se – Fin för livet

NYX Shine Killer 20ml

NYX Shine Killer är precis som det låter en primer som hjälper till att hålla koll på glansiga partier så att din makeup bevaras matt och fräsch hela dagen. Volym: 20 mlSe Mer Information för appliceringstips och innehåll.


189.00:-
 

Relaterade produkter

Glitter

Glitter
95.00:-

Glitter från Make Up Store hjälper en bra bit på vägen. Med lite glitter kan man snabbt och enkelt piffa till sin vardagsmake. Beroende på önskat resultat fäster man glittret med hjälp av exempelvis Eye Primer, Mixing Liquid, Blend & Fix eller High Tech Lighter. Avlägsna glittret med hjälp av en torr svamp eller liknande innan du tvättar av sminket. Bör användas med försiktighet i ögonpartiet av personer som bär linser. 2 g

Satin Eyeshadow Primer + Color

Satin Eyeshadow Primer + Color
139.00:-

Satin Eyeshadow Primer + Color från Collistar finns i tre glada färger: light blue, peach och fuchsia. Har long-lasting effekt, ger mycket färg och jämnar ut, samt har en lyftande effekt på ögonlocken. Färgerna är ljusa, vilket gör det enklare att blanda färgerna.

IsaDora Cream Mousse Eye Shadow 20 Champagne

IsaDora Cream Mousse Eye Shadow 20 Champagne
129.00:-

En ny generation ögonskuggor! Cream Mousse Eye Shadow är ultralätt och cremig med en sammetslen finish. Den skira konsistensen blir ett med huden när den tonas ut och lägger sig inte i veck. Den ger en smickrande, mjuk ögonmake-up som håller hela dagen! Ögonskuggan har en speciell skimmereffekt som varierar med ljuset: subtil i dagsljus och gnistrande i konstgjort ljus. Kan även användas som en primer under en vanlig puderögonskugga som får den att sitta bättre. Cream Mousse Eye Shadow är lätt att applicera med den ultra-mjuka lillaborst-applikatorn. Tona med ringfingret.