Sminkaffären.se – Fin för livet

Max Factor Wild Shadow Pot 45 Sapphire Rage

12 helt nya och extra pigmenterade ögonskuggor för dig med trendsäker blick! Kan används solo, i matchande färgkombos som Fierce Pink och Vicious Purple, eller för kontrasteffekt med Sapphire Rage och Untamed Green. Och för mest maxad färgmättnad, testa att måla med fuktad pensel!


99.00:-
 

Relaterade produkter

MCE Mono Eyeshadow

MCE Mono Eyeshadow
95.00:-

Max Colour Effect Mono Eyeshadow är högpigmenterade ögonskuggor som är lätta att applicera. Använd dem för att liva upp din vardagslook eller piffa till din make-up till festen.

glominerals gloEye Shadow Trio Amethyst

glominerals gloEye Shadow Trio Amethyst
349.00:-

Tre skuggor i en som är framtagna för att komplettera varandra.Den perfekta palletten att ha i sminkväskan.Urvalet av varma och kalla färger, med och utan skimmer gör att alla kan använda ögonskuggorna från glominerals. Använd den ljusaste skuggan som en bas, lägg den med tex Eye Base Brush. Lägg den andra skuggan på nedre ögonlocket, använd text Eye Contour Brush. Avsluta i globlinjen som en ”vindrutetorkare” med tex Eye Blender Brush eller Crease Brush. För bästa resultat använd Lid primer innan för att undvika fettlinjer på ögonlocket under dagen.

Eye Shadow Applicator

Eye Shadow Applicator
50.00:-

Eye Shadow Applicator från Organiqs är en elegant make up applikator för ögonskugga. Enkel och stilren design med fokus på funktionalitet. Penseln är gjord av aluminium.