Sminkaffären.se – Fin för livet

glominerals gloEye Shadow Sand Pebble

En blandning av moderiktiga och tidlösa färger, rika på pigment. Ögonskuggorna innehåller såklart a, c och e vitamin samt grönt té extrakt som vårdar din hud under dagen. Urvalet av varma och kalla färger, med och utan skimmer gör att alla kan använda ögonskuggorna från glominerals. För basskuggor, använd Eye Base Brush eller Eye Contour Brush. För globlinjen använd Crease Brush eller Mini Crease Brush. Avsluta gärna med en shimmer skugga eller dust med Eye Blender Brush eller Texture Eye Brush.


219.00:-
 

Relaterade produkter

Fjellström Mineral Eyeshadow - Lin

Fjellström Mineral Eyeshadow - Lin
89.00:-

En pressad högpresterande ögonskugga som finns tillgänglig i flera färger som varierar från ljusa till mörka och matta till skimrande. Innehåller pigment som ger dig en hållbar applicering med underbara färger som resulterar till en ögonmakeup som sitter hela dagen.Innehåll: 2,5 gram.

Young Blood Pressed Eyeshadow Sapphire

Young Blood Pressed Eyeshadow Sapphire
199.00:-

Pressed Individual Eyeshadows innehåller rena, krossade mineraler och fuktbevarande ingredienser, som verkar vårdande på det känsliga ögonlocket och säkrar ett hållbart resultat. Pressed Individual Eyeshadow påföres med en av de rekommenderade penslarna. Antingen torr eller fuktad beroende på vilket resultat som önskas. Finns i 21 färger. Rekommenderade penslar: Eyeshadow Brush, Crease/Smudge Brush, Eyebrow Brush och Eye/Lip Brush.

Max Factor Wild Shadow Pot 45 Sapphire Rage

Max Factor Wild Shadow Pot 45 Sapphire Rage
99.00:-

12 helt nya och extra pigmenterade ögonskuggor för dig med trendsäker blick! Kan används solo, i matchande färgkombos som Fierce Pink och Vicious Purple, eller för kontrasteffekt med Sapphire Rage och Untamed Green. Och för mest maxad färgmättnad, testa att måla med fuktad pensel!