Sminkaffären.se – Fin för livet

glominerals gloEye Shadow Sand Pebble

En blandning av moderiktiga och tidlösa färger, rika på pigment. Ögonskuggorna innehåller såklart a, c och e vitamin samt grönt té extrakt som vårdar din hud under dagen. Urvalet av varma och kalla färger, med och utan skimmer gör att alla kan använda ögonskuggorna från glominerals. För basskuggor, använd Eye Base Brush eller Eye Contour Brush. För globlinjen använd Crease Brush eller Mini Crease Brush. Avsluta gärna med en shimmer skugga eller dust med Eye Blender Brush eller Texture Eye Brush.


219.00:-
 

Relaterade produkter

Sun kissed

Sun kissed
629.00:-

Framhäver din hudfärg och ger varm lyster och ett fräscht, solkysst utseende året runt. Använd Sun Kissed ovanpå Perfecting Foundation som solpuder/rouge - eller varför inte på ögonlocken som en fin, naturlig ögonskugga.

Nombra

Nombra
229.00:-

Nouba - Nombra är en handtillverkad, ugnsbakad ögonskugga som ger en fräsch och naturlig look. Den har en mjuk, silkig konsistens och passar även bra för den som är lite ovan att lägga makeup. Applicera med ögonpensel, eller applikator alternativt med fingertopparna för en mjuk och soft look. 2 g.