Sminkaffären.se – Fin för livet

Clarins Waterproof Eye Pencil - 01 Black

En lättarbetad, färgrik och otroligt mjuk vattenfast penna som ger en intensiv, exakt linje med en enastående hållbarhet, även i mycket stark hetta. Pennan ger omedelbart en intensiv, strålande, exakt och hållbar linje.Denna ögonpenna behåller sin rena och intensiva färg hela dagen, den ger dessutom möjligheten att förändra makeupen eftersom pennan kan användas som både kajal och ögonskugga. En ny krämig, vattenfast formula som kommer sitta kvar oavsett stark värme, vatten eller träning.Innehåll: 1.2 g


175.00:-
 

Relaterade produkter

Young Blood Pressed Eyeshadow Sapphire

Young Blood Pressed Eyeshadow Sapphire
199.00:-

Pressed Individual Eyeshadows innehåller rena, krossade mineraler och fuktbevarande ingredienser, som verkar vårdande på det känsliga ögonlocket och säkrar ett hållbart resultat. Pressed Individual Eyeshadow påföres med en av de rekommenderade penslarna. Antingen torr eller fuktad beroende på vilket resultat som önskas. Finns i 21 färger. Rekommenderade penslar: Eyeshadow Brush, Crease/Smudge Brush, Eyebrow Brush och Eye/Lip Brush.

Max Factor Wild Shadow Pot 45 Sapphire Rage

Max Factor Wild Shadow Pot 45 Sapphire Rage
99.00:-

12 helt nya och extra pigmenterade ögonskuggor för dig med trendsäker blick! Kan används solo, i matchande färgkombos som Fierce Pink och Vicious Purple, eller för kontrasteffekt med Sapphire Rage och Untamed Green. Och för mest maxad färgmättnad, testa att måla med fuktad pensel!

Fjellström Mineral Eyeshadow - Lin

Fjellström Mineral Eyeshadow - Lin
89.00:-

En pressad högpresterande ögonskugga som finns tillgänglig i flera färger som varierar från ljusa till mörka och matta till skimrande. Innehåller pigment som ger dig en hållbar applicering med underbara färger som resulterar till en ögonmakeup som sitter hela dagen.Innehåll: 2,5 gram.