Sminkaffären.se – Fin för livet

Nyx Slim Eye Pencil White Pearl

NYX Cosmetics Slim Eye Pencil är en vattenfast kobinerad penna för både ögon och ögonbryn. Med sin krämiga vattenfasta formula är den lätt applicerad, ?blöder? inte ut och sitter hela dagen oavsett utmaningar. Den tunna spetsen gör dem enkla att applicera både på ögat och på brynen.Finns i färgerna:Nyx Slim Eye Pencil BlackNyx Slim Eye Pencil Dark BrownNyx Slim Eye Pencil Light BrownNyx Slim Eye Pencil WhiteNyx Slim Eye Pencil GoldNyx Slim Eye Pencil White Pearl Se Mer Information för appliceringstips och innehåll.


54.00:-
 

Relaterade produkter

Kanebo Sensai Eyebrow Pencil Refill - Soft Brown (REFILL)

Kanebo Sensai Eyebrow Pencil Refill - Soft Brown (REFILL)
145.00:-

''En lättanvänd applikator med dubbla ändar, som är mjuk som ögonbrynspuder samt med en medföljande spiralborste som är perfekta verktyg för att skapa naturliga ögonbryn. Idealisk för fina linjer och påbättringar.Detta är en refill till Kanebo Sensai Eyebrow Pencil .Innehåll: 0,2 ml''

Anastasia Clear Brow Gel

Anastasia Clear Brow Gel
210.00:-

En genomskinlig gel som lägger buskiga ögonbryn på plats med hållbart resultat.Innehåll: 7,93 g

HOTmakeup Eyebrow Extender

HOTmakeup Eyebrow Extender
99.00:-

HOTmakeup Eyebrow ExtenderÄr dina ögonbryn glesa och tunna? Då är detta produkten för dig.Pennan innehåller små fiberhår som är i en gel som fixerar produkten på huden. Den är lätt att applicera och forma till det som man vill ha det.Hot MakeUp Eyebrow Extender ger dina ögonbryn ett naturligt utseende.Färg:SvartTips:Borsta brynen uppåt och klipp försiktigt håret som sticker ut från den naturliga bågen i pannan. Var noga med att inte ta för mycket, så att det inte slutar med kala fläckar.Plocka alltid brynen underifrån och gå långsamt upp steg för steg.Börja i mitten och arbeta sedan utåt och gå sedan tillbaka till mitten och arbeta dig inåt mot pannan.Plocka alltid nära roten och dra hårstrået i riktning mot hårväxten.