Sminkaffären.se – Fin för livet

Lily Lolo Angled Brow

Lily Lolo Angled Brow har en vitlackerat trähandtag, tätsittande strån som är klippta i vinkel för att enkelt kunna forma och applicera ögonbryns skuggor. Angled Brow penseln passar även perfekt för övrig makeup applicering där du kräver precision. Lily Lolo´s borstar är framtagna av högsta kvalité när det gäller syntetiskt hår därför passar de även bra att använda för de som är veganer. Längd: 12 cmSe Mer Information för rengöringstips.


99.00:-
 

Relaterade produkter

Kanebo Sensai Eyebrow Pencil Refill - Soft Brown (REFILL)

Kanebo Sensai Eyebrow Pencil Refill - Soft Brown (REFILL)
145.00:-

''En lättanvänd applikator med dubbla ändar, som är mjuk som ögonbrynspuder samt med en medföljande spiralborste som är perfekta verktyg för att skapa naturliga ögonbryn. Idealisk för fina linjer och påbättringar.Detta är en refill till Kanebo Sensai Eyebrow Pencil .Innehåll: 0,2 ml''

HOTmakeup Eyebrow Extender

HOTmakeup Eyebrow Extender
99.00:-

HOTmakeup Eyebrow ExtenderÄr dina ögonbryn glesa och tunna? Då är detta produkten för dig.Pennan innehåller små fiberhår som är i en gel som fixerar produkten på huden. Den är lätt att applicera och forma till det som man vill ha det.Hot MakeUp Eyebrow Extender ger dina ögonbryn ett naturligt utseende.Färg:SvartTips:Borsta brynen uppåt och klipp försiktigt håret som sticker ut från den naturliga bågen i pannan. Var noga med att inte ta för mycket, så att det inte slutar med kala fläckar.Plocka alltid brynen underifrån och gå långsamt upp steg för steg.Börja i mitten och arbeta sedan utåt och gå sedan tillbaka till mitten och arbeta dig inåt mot pannan.Plocka alltid nära roten och dra hårstrået i riktning mot hårväxten.

Anastasia Clear Brow Gel

Anastasia Clear Brow Gel
210.00:-

En genomskinlig gel som lägger buskiga ögonbryn på plats med hållbart resultat.Innehåll: 7,93 g