Sminkaffären.se – Fin för livet

Twilight Beauty Volturi Crown Metallic Mascara

Twilight Beauty Volturi Crown Metallic Mascara ger en läcker metallic färg på dina ögonfransar samtidigt som du får volym och längd. Den perfekta mascaran för dig som vill synas lite extra och vågar förföra din omgivning med de med de läckraste ögonfransarna som inte lämnar någon oberörd. Finns i nyansen Black Knight.Se Mer Information för appliceringstips och innehåll.


99.00:-
 

Relaterade produkter

Max Factor Smoky Eyeshadow 07 Blue Tempest

Max Factor Smoky Eyeshadow 07 Blue Tempest
115.00:-

Hur många gånger har du inte haft problem med att få till den där perfekt sexigt sotade blicken? Smoky Eye Effect Eyeshadow kan vara svaret på problemet. Ett superenkelt nytt verktyg som skuggar och definerar dina ögon och ger dig säsongens sexiga blick. Inspirerad av vårt internationella make-up artist-team har ögonskuggans två specialuftormade ändar designats för att göra sotade ögon lättare än någonsin. Välj mellan 6st läckra färger för att framhäva din hy och matcha din stil. Användning För ett vardagssotat öga - välj neutrala färger. Använd Smoky Eye Effect Eyeshadow i en brun färg för att definiera ögat. Sprid först skimrande ljus på ögonlocket med duoskuggans runda stift. Sota sedan fram glamouröst mörker med duoskuggans smala stift längs globlingen samt övre fransbasen. Intensifiera det sotade ögat inför kvällen med den mörkare nyansen under den undre undre fransbasen och svep utåt-uppåt.Avsluta den superläckra looken med ett lager False Lash Effect Mascara.

Lash Alert Mascara

Lash Alert Mascara
195.00:-

Lash Alert Mascara från Lily Lolo är en ljuvlig förlängande och volymgivande mascara som ger de perfekta fransarna. Innehåller naturliga ingredienser som är skonsamma mot ögonen. 10,5 ml

NYX Boudoir Mascara Provocateur Svart

NYX Boudoir Mascara Provocateur Svart
99.00:-

NYX Boudoir Mascara erbjuder en mascara för alla behov, längd, fyllighet och separation. Med olika sorters borstar för olika behov förlänger och färgas dina fransar och med sin 24 h kladdfria formula har du vackra fransar hela dagen!Provocateur har två borstar, den första borsten ger myckt volym medan den andra ger en mer naturlig look och separerar dina fransar. Passar både till vardags och fest.Vikt: 9 gSe Mer Information för appliceringstips och innehåll.