Sminkaffären.se – Fin för livet

Eye Brightening Mascara

Eye Brightening Mascara från Max Factor värde 130 kronor, är en tonad svart volymmascara som lyfter fram och intensifierar din naturliga ögonfärg. Blå, bruna eller gröna ögon alla får oavsett färg ökad intensitet och lyster och dina fransar en volym som sätter din blick i fokus. Förstärk din naturliga ögonfärg och förtrolla världen med din blick. Du kommer inte att tro dina ögon.


130.00:-
 

Relaterade produkter

Wet n Wild MegaImpact Mascara

Wet n Wild MegaImpact Mascara
69.00:-

Du kan påverka! Denna härliga mascara innehåller en revolutionerande formula som erbjuder extrem volym och längd med ett silikon-komplex som ger elasticitet och flexibilitet. Den kan öka den naturliga fransen upp till 8 gånger, med dess allt-i-ett-formula som är berikad med vetekornsolja för att genomtränga och vårda varje frans, för friskare, starkare fransar samtidigt som den ger färg och glans! Färg: Svart.Innehåll: 8 ml

gloMinerals gloLash Lengthening Mascara Black

gloMinerals gloLash Lengthening Mascara Black
179.00:-

Typ av produkt Mascara Beskrivning GloMinerals gloLash Lengthening Mascara pumpar upp dina ögonfransar för att ge dem en otrolig längd och volym! GloMinerals gloLash Lengthening Mascara passar alla sorters fransar vare sig de är korta, långa, raka eller böjda.

Eylure Dylash 45 Day Mascara, Eyelash & Brow Dye Kit - Blue Black

Eylure Dylash 45 Day Mascara, Eyelash & Brow Dye Kit - Blue Black
129.00:-

''Permanent färg för dina ögonfransar och ögonbryn. Eylure Dylash 45 Dag Mascara, Frans &amp