Sminkaffären.se – Fin för livet

Eye Brightening Mascara

Eye Brightening Mascara från Max Factor värde 130 kronor, är en tonad svart volymmascara som lyfter fram och intensifierar din naturliga ögonfärg. Blå, bruna eller gröna ögon alla får oavsett färg ökad intensitet och lyster och dina fransar en volym som sätter din blick i fokus. Förstärk din naturliga ögonfärg och förtrolla världen med din blick. Du kommer inte att tro dina ögon.


130.00:-
 

Relaterade produkter

False Lash Wings

False Lash Wings
175.00:-

False Lash Wings från L'Oréal Paris är för dig som söker efter en förlängande och separerande mascara. Stretchiga förlängande fibrer som omsluter och expanderar varje frans med spektakulär längd och fjärilslätt volym. En Innovativ Assymmetrisk gummiborste som förlänger och drar ut fransarna mot yttre ögonvrån för en fjärilsvinge-effek.

L'Oréal Paris Voluminous 4X Waterproof Mascara

L'Oréal Paris Voluminous 4X Waterproof Mascara
115.00:-

Denna mascara ger fyra gånger så fylliga ögonfransar samtidigt som den vårdar och stärker fransarna med en formula som innehåller pantenol och ceramide-r. Voluminous 4X kapslar in och förstärker varje ögonfrans för att göra dem tjockare och lyxigt fylliga samtidigt som den förhindrar klumpar. Vattenfast.Svart.Innehåll: 8 ml

IsaDora Holiday gift pack Mascara + Eye make-up remover

IsaDora Holiday gift pack Mascara + Eye make-up remover
199.00:-

Holiday Gift pack Big bold MascaraGentle Eye Make-up removerFull-sizeFragrance free, clinically tested