Sminkaffären.se – Fin för livet

glominerals gloLip Stick Socialite

Återfuktande läppstift med anmärkningsvärd varaktighet och ett stort urval av naturinspirerade färger. Läppstiften är pigmentrika och innehåller glominerals signaturformula med vårdande antioxidanter, vitaminer och grönt te. Använd för sig eller avsluta med valfritt gloss för en mer intensiv effekt.


199.00:-
 

Relaterade produkter

Max Factor Colour Elixir Lipstick - Dusky Rose 830

Max Factor Colour Elixir Lipstick - Dusky Rose 830
125.00:-

Hemligheten bakom glamourösa läppar är att vårda dem väl. Dina läppar är mer benägna att torka ut än övrig hud och genom att ta hand om dem skapar du en bra grund för ditt läppstift. Colour Elixir Läppstift från Max Factor både vårdar dina läppar med fukt och ger en glamorös färg.Välj bland en av de glamorösa och mjuka färgerna med 60% elixir som vårdar och mjukgör dina läppar från första användningen.

Too Faced Lip Insurance

Too Faced Lip Insurance
205.00:-

Typ av produkt Primer för läpparna Beskrivning Lip Insurance är en Too Faced primer för läpparna. Too Faced Lip Insurance gör att läppstiftet håller länge och stannar på sin plats. Primern slätar ut läpparna och gör dem jämna. Applicera denna Too Faced primer före ditt läppstift eller glans. Too Faced Lip Insurance har en krämig formula som är enkel att applicera. Lip Insurance är en Too Faced primer som du inte vill vara utan!

Lasting Finish by Kate Lipstick 4 gram No. 015

Lasting Finish by Kate Lipstick 4 gram No. 015
90.00:-

Cremigt läppstift från Rimmel