Sminkaffären.se – Fin för livet

Color Riche Naturals

Blondiner, brunetter, ljushyade och mörkhyade - alla kvinnor kan hitta sin naturliga nyans som förhöjer den naturliga skönheten på ett spektakulärt sätt. Color Riche innehåller en unik kombination av Omega 3 och vitamin E som hindrar läpparna från att torka ut och återställer deras funktion som barriär. Dina läppar återfuktas på djupet, blir släta, mjuka och får ett varaktigt skydd. L'Oréal Paris laboratorier har valt ut de renaste och finaste färgpigmenten för en jämnare läppfärg. På perfekt återfuktade läppar blir färgerna djupare och intensivare än någonsin förr. De förser dina läppar med en förfinad glans som håller hela dagen, utan att försvinna eller mattas av.


129.00:-
 

Relaterade produkter

Nouba Lip Pencil

Nouba Lip Pencil
159.00:-

Nouba Lip Pencil är den perfekta läppennan som är lätt att applicera. En professionell läppenna som är lätt och mjuk att applicera. Läppennan markerar läppkonturen och ser till att läppstift och läppglans håller sig på plats. Ett måste för en riktigt snygg och hållbar mun. Applicera pennan över läppkonturen.

Max Factor Colour Elixir Lipstick 740 Pashmina

Max Factor Colour Elixir Lipstick 740 Pashmina
125.00:-

Max Factor Colour Elixir Lipstick är ett mjukgörande läppstift som på endast 7 dagar förvandlar torra läppar, till silkeslena, mjuka underbara läppar (jmf omålade läppar)! Hemligheten ligger i de 60% elixir som är ett koncentrat som vårdar och mjukgör dina läppar med fuktreglerande och mjukgörande ämnen (shea, avocado och aloesmör) samt antioxidanter (vitt te och vitamin E). Denna elixir-formula återfuktar läpparna och du får välvårdade läppar på bara 7 dagar.

Lasting Finish Lipstick

Lasting Finish Lipstick
75.00:-

Lasting Finish Lipstick från Rimmel är hållbara läppstift som ger ett resultat som håller i upp till åtta timmar. Med en förbättrad formula som innehåller Colour Protect-teknik ger läppstiftet upp till 25% mer färgeffekt. Berikad med 50% bättre färg-pigment som ger dina läppar liv och kommer få folk att vända på huvudet efter dig. Välj mellan många olika läckra färger. 4 g