Sminkaffären.se – Fin för livet

Youngblood Crushed Mineral Eyeshadow - Morganite

Krossade ögonskuggor som är rikliga med en extremt smidig mineral formulering. De allergivänliga skuggorna appliceras enkelt och ser fräscha ut i flera timmar. Använd torra för mjuka och subtila nyanser och fuktade för strålande och markanta färger.Kan även blandas med ett genomskinligt läppglans.Innehåll: 2 g


255.00:-
 

Relaterade produkter

Lily Lolo Natural Lip Gloss Whisper

Lily Lolo Natural Lip Gloss Whisper
126.00:-

Lily Lolo Nautral Lip Gloss Whisper ger dig oemotståndiga läppar samtidigt som de skyddas med vitamin E och vårdas med ekologisk jojoba olja. Finns i ett flertal färger, har en lätt smak av choklad och ger ett läckert skimmer. Kan användas av alla, lätt att applicera och kladdar inte. Kan även användas av vegetarianer.Vegetarianvänliga naturliga läppglans förutom färgerna: English Rose, Bitten Pink, Scandalips, Cocktail.Här kan du köpa alla Lily Lolo natural lip glossSe Mer Information för appliceringstips och innehåll.

Pierre René Color Balm 2 gram No. 027

Pierre René Color Balm 2 gram No. 027
59.00:-

Vårdande läppglans från Pierre René

Lily Lolo Natural Lip Gloss Clear

Lily Lolo Natural Lip Gloss Clear
126.00:-

Lily Lolo Nautral Lip Gloss Clear ger dig oemotståndiga läppar samtidigt som de skyddas med vitamin E och vårdas med ekologisk jojoba olja. Finns i ett flertal färger, har en lätt smak av choklad och ger ett läckert skimmer. Kan användas av alla, lätt att applicera och kladdar inte. Kan även användas av vegetarianer.Vegetarianvänliga naturliga läppglans förutom färgerna: English Rose, Bitten Pink, Scandalips, Cocktail.Här kan du köpa alla Lily Lolo natural lip gloss Se Mer Information för appliceringstips och innehåll.