Sminkaffären.se – Fin för livet

NYX Glitter Mania Jumbo Pencil Chakra

Typ av produkt Ögonpenna / Läppenna Utförande Penna - Tjock variant Beskrivning NYX Glitter Mania Jumbo Pencil är en NYX ögonpenna och läppenna i ett! Denna mjuka NYX ögonpenna / läppenna ger en snygg färg och glitter som håller länge. Applicera NYX Glitter Mania Jumbo Pencil med enkla drag för en precis linje eller fyll i områden genom att dra pennan fram och tillbaka. Använd gärna denna NYX ögonpenna / läppenna tillsammans med annat NYX smink. NYX Glitter Mania Jumbo Pencil kommer i många olika färger – välj den eller de du gillar bäst! Du kan även välja att använda olika färger tillsammans. NYX Glitter Mania Jumbo Pencil är en favorit som passar alla!


75.00:-
 

Relaterade produkter

NYX Jumbo Lip Pencil - 714

NYX Jumbo Lip Pencil - 714
99.00:-

Vad är bättre än en läppenna och ett läppstift i ett. Jumbo Lip Pencil ger en exakt läpp-linje samtidigt som den fyller dina läppar med slät, krämig, fuktgivande färg.Innehåll: 5 g

gloPrecison lip pencil

gloPrecison lip pencil
199.00:-

Krämig läppenna som sitter länge och finns i flera färger

Laqa & Co Fat Lip Pencil, Ring of Fire

Laqa & Co Fat Lip Pencil, Ring of Fire
199.00:-

En jumbo läppenna som ger dina läppar sammetslen glans och en läcker röd färg. Den är lätt att använda och behövs inte vässas.Förpackningens konstverk är skapat av FIELD.