Sminkaffären.se – Fin för livet

Rilla Knit Top

Stickad tröja från VILA BASIC. Rundad halsringning samt fransar på framsida. Mudd i ärmslut, halsringning och nederkant. Tillverkad av 65% Polyester och 35% Viskos.


349.00:-
 

Relaterade produkter

Ardell DuraLash Flare Short Black

Ardell DuraLash Flare Short Black
65.00:-

DuraLash individuella fransar är det närmsta man kan komma till naturliga fransar. Dessa individuella fransar är permanent böjda, vattensäkra, lätta att applicera och sköna att ha på sig.De är så naturliga att du kan komma att glömma att de sitter där och med optimala förhållanden så kan de sitta kvar i upp till 6 veckor per gång.Innehåller 56 individuella fransar.

Japonesque Luscious Lashes Kit

Japonesque Luscious Lashes Kit
249.00:-

Japonesque Luscious Lashes Kit Komplett lösögonfrans-setKan användas flera gånger.Allt du behöver för att få långa, fylliga ögonfransar, som ger dig ett naturligt förföriskt utseende. Setet innehåller:- 2 långa fransar- 2 korta fransar- 1 limtub- 1 applicerings-pincett- 1 förvaringsaskMed korta fransar och/eller långa fransar kan du matcha stilen för tillfället. Ögonfransarna kan anpassas så de passar dina egna ögon. Halvsetet används för att göra dina yttre ögonfransar större.Limtuben är förslutningsbar så den kan användas igen. AnvändningAnpassa lösögonfransarna så de passar dig. Lägg lim på innerkanten av fransen. Vänta i ca 10 sek. Genom att använda den lilla pincetten som medföljer, så lägger du fransen ovanpå dina naturliga fransar. Rätta till lösögonfransen så den ligger bra och rätt. Håll den i läge till dess att den fastnar. BorttagandeTa tag i ytterkanten av lösögonfransen. Dra försiktigt i fransen mot näsan. FörvaringLägg dem tillbaka i den medföljande förvaringsasken, och du har allt på en och samma plats nästa gång du ska använda dem.

Price Jessica Solid Scarf

Price Jessica Solid Scarf
159.00:-

Halsduk från RUT & CIRCLE med fransar i ändar. Tillverkad av 100% Akryl. Längd 162 cm. Bredd 85 cm.