Sminkaffären.se – Fin för livet

Party Perfect Lashes

Party Perfect Lashes från Eylure är vackra fransar till fester och kvällar. Party Perfect Lashes är finishen till din perfekta outfit, de är designade att göra dig fulländad när mörkret faller. Superlätta, smidiga fransar som är lätta att använda även för nybörjare. Kan användas tillsammans med kontaktlinser. Lim medföljer. Fransaran är återanvändbara och gjorda av Latex. Innehåller 1 par.


85.00:-
 

Relaterade produkter

Ardell Fashion Lashes 111 svart

Ardell Fashion Lashes 111 svart
69.00:-

Fashion lashes är perfekta alla gånger du vill känna dig extra fin. De ger en glamorös look då fransarna blir långa och vackra. Ardell erbjuder världens största samling av lösögonfransar, smink för ögonbrynen och andra assesoarer, allt för att framhäva dina ögon och göra dem oemotståndliga. Här kan du hitta både nätta enkla fransar för en naturlig look eller kul fransar med glitter och glamor som gör att du sticker ut ur mängden. Det breda sortimentet är menat för alla ska hitta en frans som passar sin personlighet, sin livstil och sitt humör. Ardells lösögonfransar är bekväma att använda, väger lite och är lätta att sätta på och ta av. Detta gör att man känner sig bekväm och självsäker när man använder dem.

Eylure Party Perfect Starlight

Eylure Party Perfect Starlight
85.00:-

Eylure Party Perfect - Vackra fransar till fester och kvällar. Eylure Party Perfect är finishen till din perfekta outfit, de är designade att göra dig fulländad när mörkret faller. Superlätta, smidiga fransar som är lätta att använda även för nybörjare. Kan användas tillsammans med kontaktlinser.Lim medföljer. Återanvändbara.Latex.Innehåll: 1 par

Cosmetic Glass Dish

Cosmetic Glass Dish
199.00:-

Refecto Cil Cosmetic Glass Dish är ett användbart och elegant hjälpmedel när du färgar bryn och fransar. Den har ett bekvämt handtag och två praktiska spår att placera Application Stick på. Cosmetic Glass Dish är stabil och lätt att hantera. Ytan är resistant mot kemikalier och enkel att rengöra.