Sminkaffären.se – Fin för livet

Matte SPF 15 Foundation

bareMinerals Matte SPF 15 Foundation blev läsarnas favorit i Cosmopolitan! Foundation av 100 % rena mineraler med naturligt UV-filter SPF 15. Den ultralätta konsistensen i pulverform förvandlas till ett krämigt underlag när den appliceras med en foundationborste.


469.00:-
 

Relaterade produkter

Siri Foundation

Siri Foundation
349.00:-

Siri Foundation från IDUN Minerals har en silkeslen och mjuk formula för en naturlig finish som aldrig lämnar ett pudrigt resultat. IDUN Minerals Foundation är vattenavvisande och sitter där den ska hela dagen. Den ser ut som ett puder men känns krämig vid applicering. Mineralerna smälter in i huden och ger ett jämnt och fint resultat. 10 gram.

True Match Minerals

True Match Minerals
199.00:-

True Match Minerals från Loréal Paris är ett mineralpuder som har lättheten av ett puder men som täcker som en foundation. Innehåller 95 % mineraler och SPF 15, utan konserveringsmedel och är parfymfri. Aldrig förr har en foundation varit så skonsam mot din hud. Med appliceringsborsten av gethår som medföljer kan du enkelt och perfekt fördela pudret på huden för ett naturligt täckande resultat med vacker lyster. True Match Minerals finns i ett brett spektra av nyanser som anpassar sig perfekt efter alla hudtoner, från de ljusare till de mörkare. 10 gram.

Collistar Perfect Wear Foundation SPF 10 - 6

Collistar Perfect Wear Foundation SPF 10 - 6
270.00:-

Detta är en foundation som ger enastående resultat, då den ger en strålande lyster och är helt kladdfri när du applicerat den. Samtidigt som den effektivt skyddar huden, täcker perfekt och kan användas hela dagen.Den speciella formulan innehåller hydrolyserade extrakt av koralltång och vitamin A, B5 och E som gör huden mer elastisk och kompakt. Effektivt återfuktar den, är energigivande och verkar mot hudens åldrande.Passar alla hudtyper.Oljefri.Vattenresistent. SPF 10.Innehåll: 30 ml