Sminkaffären.se – Fin för livet

Instant Smooth Foundation

Lika magisk som Clarins Instant Smooth Perfecting Touch, fast i en foundation formula med. Har en ultra-korrigerande effekt och en maximalt optiskt korrigerande medium täckning tack vare att mängden färgade pigment är minimerat. Förfinar och ''''trollar bort'''' linjer och förstorade porer genom de utfyllande/utslätande acacia micro-pärlorna i produkten. 30ml Ordinarie pris 380 kronor.


380.00:-
 

Relaterade produkter

Youngblood Super Powder Brush

Youngblood Super Powder Brush
280.00:-

Youngblood Super Powder BrushEn extra stor, mjuk puderborste av gethår, som ger en lätt täckning och därför rekommenderas till applicering av Mineral Rice Setting Powder.Borsten kan dessututom användas till appliceringav lös och fast foundation.

Extra-Firming Foundation Spf 15

Extra-Firming Foundation Spf 15
439.00:-

En anti-ageing foundation som omedelbart smälter in och blir ett med huden. Rekommenderas till alla kvinnor som vill ha en utslätande och fasthetsgivande foundation som även ger lyster. Har en underbart pudrig doft med blomnoter på en bas av vanilj och trä. Innehåller bl a Greater plantain (bevarar hudens fasthet), Vetesocker (ger en omedelbart lyftande och fasthetsgivande effekt), Alginate och Acacia gum (återfuktande). Innehåller även Anti-pollution och anti-fria radikal skydd (Vitt thé, Anti-UVA och UVB solskydd) och SPF 15 mineralfilter.