Sminkaffären.se – Fin för livet

Everyday Minerals Matte Foundation SAMPLE Olive Fair

Everyday Minerals Matte Foundation SAMPLE Olive fair passar dig med normal/blandhy som vill ha högre täckningsgrad och hjälp att hålla glansiga partier i schack. Denna produkt är ett foundationprov för dig som vill testa hemma i lugn och ro vilken foundationnyans som passar dig bäst. Vi har självklart också fullstor storlek av Everyday Minerals Matte Foundation.Hitta fler nyanser och läs mer om Everyday Minerals Matte Foundation prover här.Minimum beställning på Brallis.se är 50kr. Vi rekommenderar dig att välja flera olika prover för att du lättare ska kunna hitta din nyans. Eller passa på att prova en till foundation också?Vikt: 0.14 gSe Mer Information för applicering och innehåll.


9.00:-
 

Relaterade produkter

Clarins Skin Illusion Loose Powder Foundation - 109 Wheat

Clarins Skin Illusion Loose Powder Foundation - 109 Wheat
335.00:-

Detta är ett lätt, ultra-fint lös-mineralpuder som kombinerar täckning av en foundation och lättheten av ett puder, för att ge en illusion av perfekt, osminkad hud. En unik kombination av mineraler och växtextrakt som skyddar huden samt ger en felfri finish med fantastisk lyster. Lätt och bekväm, smälter den fint in i huden samtidigt som den låter huden andas. Din hy lämnas felfri, naturligt vacker och strålande hela dagen.Passar alla hudtyper, även den mest känsliga.Fri från olja.Dermatologiskt testad. Borste medföljer.Innehåll: 13 g

Clarins Instant Light Complexion Perfector 00 Reflet Rose

Clarins Instant Light Complexion Perfector 00 Reflet Rose
295.00:-

Make-up basen du drömt om! Håller fräschören, lystern och make-upen perfekt under hela dagen med oöverträffad «healthy glow» effekt. Ger huden ett otroligt tredimensionellt djup och minimerar optiskt ofullständigheter och fina linjer. Dermatologiskt testad. Ej portilltäppande. Innehåller bl a specialutformade 3-Dimensionella lyster pigment täckta med silicon, Autofocus® Komplex och Clarins Anti-Pollution Komplex. AnvändningComplexion Perfector kan appliceras: Efter dagcremen för en naturligt fräsch hy fylld av lyster. Under foundation för maximal lyster och hållbarhet. Mixad med foundation. Ovanpå foundation för att ge ljus och lyster till make-upen.

Everyday Minerals Matte Foundation Fair Medium 5,5g

Everyday Minerals Matte Foundation Fair Medium 5,5g
139.00:-

Everyday Minerals Matte Base Mineral Foundation Fair Medium är framtagen av de allra finaste mineralerna och är 100 % naturliga. Den känns krämig vid beröring och ger din hud en frisk och fräsch lyster. Everyday Mineral Matte Mineral Foundation passar dig med blandhy och innehåller inga färgämnen eller konserveringsmedel.Beroende på hur många tunna lager du applicerar av din mineral foundation kan du få allt ifrån halvtäckande till heltäckande resulat, utan att för den delen framhäva fina linjer i ansiktet. Alla Everyday Minerals foundations har ett återförslutningsbart lock, vilket gör dem enkla att frakta utan spill.Med våra foundationprover kan du i lugn och ro vill prova ut vilken färg som passar dig bäst tag hjälp av färgkartan som finns under fler bilder. Du kan även läsa vår guide under mer information till vänster för att välja mineralfoundation. Vikt: ca 5,5gSe Mer Information för applicering och innehåll.