Sminkaffären.se – Fin för livet

Deborah Comfort Mat Foundation - 02 True Beige

Denna krämiga och lätta foundation avlägsnar glans samtidigt som den mjukgör huden, vilket garanterar en fullständig, långvarig komfort. Den minimerar brister, jämnar ut hyn och lämnar huden med en jämn och strålande finish. Denna extremt högpresterande formula gör huden matt och återfuktar till en sublimt smidig och ytterst jämnt tonad hy.RiceSilk (mikroniserat rismjöl) absorberar glans i T-zonen, medan Hydra-Protect DH Complex återfuktar på djupet, ger elasticitet och lämnar huden vackert mjuk. Biosaccharide Gum-4 lägger sig på huden som en mjuk och lätt 'film' och skyddar mot skadliga miljöfaktorer samtidigt som SPF 15 skyddar mot solens UV-strålar. Idealisk för normal hy men passar även kombinerad hud.Hypoallergen.SPF 15.Innehåll: 30 ml


139.00:-
 

Relaterade produkter

Extra-Firming Foundation Spf 15

Extra-Firming Foundation Spf 15
439.00:-

En anti-ageing foundation som omedelbart smälter in och blir ett med huden. Rekommenderas till alla kvinnor som vill ha en utslätande och fasthetsgivande foundation som även ger lyster. Har en underbart pudrig doft med blomnoter på en bas av vanilj och trä. Innehåller bl a Greater plantain (bevarar hudens fasthet), Vetesocker (ger en omedelbart lyftande och fasthetsgivande effekt), Alginate och Acacia gum (återfuktande). Innehåller även Anti-pollution och anti-fria radikal skydd (Vitt thé, Anti-UVA och UVB solskydd) och SPF 15 mineralfilter.

Youngblood Super Powder Brush

Youngblood Super Powder Brush
280.00:-

Youngblood Super Powder BrushEn extra stor, mjuk puderborste av gethår, som ger en lätt täckning och därför rekommenderas till applicering av Mineral Rice Setting Powder.Borsten kan dessututom användas till appliceringav lös och fast foundation.