Sminkaffären.se – Fin för livet

Clarins Extra-Firming Foundation Spf15

Clarins Extra-Firming Foundation Spf15En anti-ageing foundation som omedelbart smälter in och blir ett med huden. Rekommenderas till alla kvinnor som vill ha en utslätande och fasthetsgivande foundation som även ger lyster.Har en underbart pudrig doft med blomnoter på en bas av vanilj och trä. Innehåller bl a Greater plantain (bevarar hudens fasthet), Vetesocker (ger en omedelbart lyftande och fasthetsgivande effekt), Alginate och Acacia gum (återfuktande). Innehåller även Anti-pollution och anti-fria radikal skydd (Vitt thé, Anti-UVA och UVB solskydd) och SPF 15 mineralfilter.Ta en liten mängd foundation på fingertopparna. Applicera med lätta rörelser över ansiktet från mitten och ut mot sidorna för att ge en lyftande effekt. Placera sedan båda händerna över ansiktet och pressa handflatorna lätt över huden från mitten och ut mot sidorna för att fixera.30ml


379.00:-
 

Relaterade produkter

Everyday Minerals Matte Foundation Medium Beige Neutral 4,8g

Everyday Minerals Matte Foundation Medium Beige Neutral 4,8g
139.00:-

Everyday Minerals Matte Base Mineral Foundation Medium Beige Neutral är framtagen av de allra finaste mineralerna och är 100 % naturliga. Den känns krämig vid beröring och ger din hud en frisk och fräsch lyster. Everyday Mineral Matte Mineral Foundation passar dig med blandhy och innehåller inga färgämnen eller konserveringsmedel.Beroende på hur många tunna lager du applicerar av din mineral foundation kan du få allt ifrån halvtäckande till heltäckande resulat, utan att för den delen framhäva fina linjer i ansiktet. Alla Everyday Minerals foundations har ett återförslutningsbart lock, vilket gör dem enkla att frakta utan spill.Med våra foundationprover kan du i lugn och ro vill prova ut vilken färg som passar dig bäst tag hjälp av färgkartan som finns under fler bilder. Du kan även läsa vår guide under mer information till vänster för att välja mineralfoundation. Vikt: ca 4,8g Se Mer Information för applicering och innehåll.

Fit Me Foundation

Fit Me Foundation
149.00:-

Fit Me Foundation från Maybelline är en foundation som är både lätt och luftig. Den tillåter din egna hudton att lysa igenom samtidigt som den jämnar ut hudtonen.

DuWop Double Glow 7

DuWop Double Glow 7
255.00:-

DuWop Double Glow 7Ditt hemliga vapen för en frisk och strålande hy.Double glow är ett skimrande ansiktsbalsam med sju vårdande ingredienser som är förmånliga för din hy: Jojobaolja, Aloe Vera och Lily Extrakt. Vitamin A, E och F skyddar mot väder, vind och skadliga fria radikaler och ger din hud en förnyad lyster.Doubleglow7 kan användas som en primer, under, över eller istället för en foundation. När den används över makeup ger den huden en förnyad lyster.Doubleglow7 är fri från sulfat och parabener och är inte testad på djur.