Sminkaffären.se – Fin för livet

Maybelline New York Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24H - 01 Intense Black

Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner är en vattenfast gel eyeliner som håller upp till 24 timmar. En oljefri formula som är lätt att använda och ger perfekta linjer. Den appliceras med en pensel som medföljer och skapar intensiva linjer för bestående drama.Oftalmologiskt testad.Kan användas av kontaktlinsbärare.


119.00:-
 

Relaterade produkter

Glitter Eyeliner

Glitter Eyeliner
65.00:-

Den glammigaste looken får du genom att förstärka din ögonmake med denna Glitter Eyeliner från Viva La Diva som innehåller små glitterkorn. Du får det lagom perfekta ''''gnistret'''' som man ibland bara vill ska anas. Fungerar lika bra som dagsmake då den inte ger för mycket glitter.

Pürminerals 3-in-1 Universal Pencil - Natural

Pürminerals 3-in-1 Universal Pencil - Natural
225.00:-

Använd denna otroligt praktiska penna som eyeliner, läppenna och bryn-förstärkare! En själv-vässande, vattenfast och kladdfri, universell penna som smidigt och enkelt glider på och sitter på plats hela dagen.Vattenfast.Innehåll: 0,28 g

Natural Flicklash

Natural Flicklash
99.00:-

Miss Flicklash är lösögonfransar med en trendig eyeliner som du lätt applicerar för en smickrande look. Fransarna är gjorda på ett tunt och flexibelt men fast material som gör att de appliceras enkelt och bekvämt. De gör dem även återanvändningsbara och kan appliceras upp till 5 ggr. Materialet är allergitestat och har en ''''klibbig'''' beläggning som gör det enkelt att forma fransen och linern kring ögat. Förutom att garantera en professionell finish sparar fransarna dig tid och ger ett vattenfast och kladdfritt resultat. Välj bland long, short och natural samt svart, guld och silver.