Sminkaffären.se – Fin för livet

Maybelline Expert Eyes Eye Pencil

Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24h 07 Black ChromeEyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner är en vattenfast gel eyeliner som håller upp till 24 timmar. En oljefri formula som är lätt att använda och ger perfekta linjer. Den appliceras med en pensel som medföljer och skapar intensiva linjer för bestående drama.Oftalmologiskt testad.Kan användas av kontaktlinsbärare.


79.00:-
 

Relaterade produkter

MIYO Glam Eyes Eyeliner - 03 Gold

MIYO Glam Eyes Eyeliner - 03 Gold
45.00:-

''Framhäv dina ögon med dessa eyeliners från MIYO . Definiera formen med intensiv, svart eyeliner eller glittra med lyxigt och glamoröst med silver, guld eller turquoise.Hypoallergen.Oftalmologiskt testad. Innehåll: 4 ml''

gloMinerals Liquid Eyeliner Coal

gloMinerals Liquid Eyeliner Coal
239.00:-

gloMinerals Liquid Eyeliner CoalEn flytande eyeliner som ger en säker och definerad linje rung ögonen. Torkar snabbt in och ger ett långvarigt resultat hela dagen.

Liquid Effect Eye Pencil

Liquid Effect Eye Pencil
85.00:-

För flytande intensitet och långvarig färg prova Liquid Effect Eye Pencil från Max Factor och få knivskarp precision med ett enkelt penndrag. Den intensiva finishen och djupa färgen ger en dramatisk inramning och definition som du kan förvänta dig från en flytande eyeliner. Använd precisions sudden på pennans topp för att sudda färgen och ta din look från dag till natt i ett enda drag. Finns i 6 olika nyanser för att passa alla personligheter och tillfällen. Vilken färg väljer du?