Sminkaffären.se – Fin för livet

Fine Eyeliner

Fine Eyeliner från Shiseido. En eyeliner som skapar vackra, dramatiska ögon. Ger en stark linje som håller hela dagen utan att kladda eller suddas ut. Designad med en pensel som gör det enkelt för dig att fritt dra breda eller tunna, fina linjer. Torkar snabbt och har en långvarig, matt finish. Dermatologiskt och ophthalmologiskt testad. 1,4 ml.


369.00:-
 

Relaterade produkter

Short Flicklash

Short Flicklash
99.00:-

Miss Flicklash är lösögonfransar med en trendig eyeliner som du lätt applicerar för en smickrande look. Fransarna är gjorda på ett tunt och flexibelt men fast material som gör att de appliceras enkelt och bekvämt. De gör dem även återanvändningsbara och kan appliceras upp till 5 ggr. Materialet är allergitestat och har en ''''klibbig'''' beläggning som gör det enkelt att forma fransen och linern kring ögat. Förutom att garantera en professionell finish sparar fransarna dig tid och ger ett vattenfast och kladdfritt resultat. Välj bland long, short och natural samt svart, guld och silver.

Wonder Perfect Mascara

Wonder Perfect Mascara
275.00:-

Mascaran som ger dig trippel effekt: Volym, Längd och Curl. Med sin unika formula ger den intensiv volym och oändligt långa fransar som är spektakulärt böjda. Mascaran bäddar också in fransarna från roten och skapar en eyeliner effekt. Innehåller bl a en hög koncentration av pigment samt en elastisk volymökande växtpolymer, växtvaxer och Pro vitamin B5. 7ml

Eco Tools Bamboo Smudge Eyeliner Brush

Eco Tools Bamboo Smudge Eyeliner Brush
65.00:-

Typ av produkt Ögonborste Beskrivning Bamboo Smudge Eyeliner Brush är EcoTools innovativa dubbelpensel har två sidor för att hjälpa dig att göra den perfekta ögonmakeupen. Den ena sidan av Bamboo Smudge Eyeliner Brush hjälper dig att skapa/sudda för en mjuk, sotad makeup, medan den andra sidan levererar en praktisk pennvässare för att hålla dina make-pennor fräscha. Allt material från ecoTools-borstarna är återvinningsbart. Eco Tools borstarna består enbart av naturliga delar som exempelvis bambu och återvinningsbart aluminium samtidigt som borsthåren är av bästa syntetiska och mjuka kvalitet (100% Cruelty-Free Taklon-borst). Eco Tools förpackningen är av återanvändbart och återvinningsbart material. Bamboo Smudge Eyeliner Brush är perfekt för dig som vill ha en bra ögonborste samtidigt som du vill vara miljömedveten.