Sminkaffären.se – Fin för livet

Fine Eyeliner

Fine Eyeliner från Shiseido. En eyeliner som skapar vackra, dramatiska ögon. Ger en stark linje som håller hela dagen utan att kladda eller suddas ut. Designad med en pensel som gör det enkelt för dig att fritt dra breda eller tunna, fina linjer. Torkar snabbt och har en långvarig, matt finish. Dermatologiskt och ophthalmologiskt testad. 1,4 ml.


369.00:-
 

Relaterade produkter

bareMinerals Eyeshadow Camp

bareMinerals Eyeshadow Camp
179.00:-

Typ av produkt Mineral ögonskugga Hudtyp Alla hudtyper Beskrivning BareMinerals Eyeshadow är vackra ögonskuggor i puderform av 100 % rena mineraler. Färgerna smälter samman vilket gör det lätt att lägga en snygg makeup. BareMinerals ögonskuggor är matta med en fin lyster. De kan användas torra eller blandas med vatten för en mer dramatisk effekt. BareMinerals Eyeshadow kan även användas som eyeliner. BareMinerals Eyeshadow innehåller bl.a. Vismutoxyklorid: används till att ge en frostig och skimrande effekt till ögonskuggorna. Mica: Kiselmineral som är naturligt mjuk, transparent, ljusreflekterande och färggivande. Färgerna varierar från svart och brunt till ljusgrönt och helt ofärgat. Gör att huden strålar och ger skimmer till ögonskuggorna. Järnoxider: Naturliga mineraler utvunna från jord, som innehåller olika järnarter och syre, vilka återfinns som ett naturligt färgspektra i alla hudtyper. Det är detta som resulterar i de vackra färgerna. Applicera ögonskuggan med hjälp av en Eyeshadow Brush. För en mer intensiv blick kan du fukta borsten och sedan applicera ögonskuggan, då det ger en starkare färg. 0,57 g.

Sleek Makeup Eau La La Liner Red Sky Night

Sleek Makeup Eau La La Liner Red Sky Night
79.00:-

Sleek Makeup Eau La La Liner Red Sky Night är en lipliner som ger möjligheter till iögonfallande läppar med sina intensiva pigment och vattenfasta kladdfria formula.Eau La La liners kan användas av alla kvinnor oavsett ålder, hudtyp, hudton samt veganer. Fler nyanser av Sleek Makeup Eau La La Liner hittar du HÄR.Se Mer Information för applicering och innehåll.