Sminkaffären.se – Fin för livet

Colour Lenses

Colour Lenses från HOTmakeup innehåller 1 par linser samt 3 stycken mini-liner för att matcha färgen på linsen. Linserna har ingen effekt utan är endast kosmetiskalinser utan styrka. Linsen innehåller tre fäger och en mörkare irisring. På detta sätt kan du byta smink och ögonfärg i samma andetag, perfekt inför utekvällen eller om du bara vill förändra dig med modet. Linsen gör din ögonfärg intensiv och förförande. Mjuka, färgade linser utan styrka som förvaras i linsfacket med godkänd linsvätska för att hålla dem fräsha. Läs beskrivinen på paketet för att få linsen på rätt plats i ögat. För att förhindra infektioner så bör linsen sköljas efter varje användning och det är viktigt att hygienen hålls. Vid ögonproblem kontakta specialist.


79.00:-
 

Relaterade produkter

Natural Flicklash

Natural Flicklash
99.00:-

Miss Flicklash är lösögonfransar med en trendig eyeliner som du lätt applicerar för en smickrande look. Fransarna är gjorda på ett tunt och flexibelt men fast material som gör att de appliceras enkelt och bekvämt. De gör dem även återanvändningsbara och kan appliceras upp till 5 ggr. Materialet är allergitestat och har en ''''klibbig'''' beläggning som gör det enkelt att forma fransen och linern kring ögat. Förutom att garantera en professionell finish sparar fransarna dig tid och ger ett vattenfast och kladdfritt resultat. Välj bland long, short och natural samt svart, guld och silver.

Pürminerals 3-in-1 Universal Pencil - Natural

Pürminerals 3-in-1 Universal Pencil - Natural
225.00:-

Använd denna otroligt praktiska penna som eyeliner, läppenna och bryn-förstärkare! En själv-vässande, vattenfast och kladdfri, universell penna som smidigt och enkelt glider på och sitter på plats hela dagen.Vattenfast.Innehåll: 0,28 g

Glitter Eyeliner

Glitter Eyeliner
65.00:-

Den glammigaste looken får du genom att förstärka din ögonmake med denna Glitter Eyeliner från Viva La Diva som innehåller små glitterkorn. Du får det lagom perfekta ''''gnistret'''' som man ibland bara vill ska anas. Fungerar lika bra som dagsmake då den inte ger för mycket glitter.