Sminkaffären.se – Fin för livet

Perfect Coverstick

Perfect Coverstick från Isadora är ett underbart, täckande stift med antiinflammatorisk effekt. Det smala, fina stiftet är idealiskt för att täcka mindre problemområden och är även mjukgörande. För normal till fet hy. Fri från parfym. Ej för ögonområdet. 2,25 g


79.00:-
 

Relaterade produkter

Maybelline New York Dream Lumi Touch Concealer - 02 Nude

Maybelline New York Dream Lumi Touch Concealer - 02 Nude
115.00:-

Dream Lumi Touch är en gel-baserad concealer som ljusnar upp och döljer ojämnheter, blemmor och mörka ringar under ögonen, samt ger en mjuk och drömliknande täckning.

Une Intuitive Touch BB-Cream Concealer I02

Une Intuitive Touch BB-Cream Concealer I02
165.00:-

Den första 7-i-1 BB-Cream produkten för området runt ögonen. En multifunktionell concealer i en creme-till-puder formula. ? KORRIGERAR Tack vare en ny generation concealer med en creme till-puder konsistens som smälter lätt in i huden. Perfekt mot mörka ringar under ögonen. ? JÄMNAR UT Jämnar optiskt ut fina linjer runt ögonen med hjälp av ”soft focus powder” som består av en blandning av mineraler som är ljusreflekterande, ger lyster och döljer småskavanker och fina linjer. ? GER LYSTER/LJUSAR UPP Snabbt och långvarigt resultat, ljusar upp runt ögonen med ”soft focus powder”. ? UPPFRÄSCHANDE Berikad med blåklintsextrakt som är avsvällande, uppfriskande och lugnande, perfekt för den känsliga hyn runt ögonen. ? ÅTERFUKTAR I 8 TIMMAR Innehåller fuktgivande ingredienser som sheasmör och jojobaolja. ? ÅLDERSFÖREBYGGANDE Innehåller E-vitamin, maca (rotfrukt från Anderna). ? 100% NATURLIGA INGREDIENSER 100% naturligt ursprung, ekologiskt certifierat, SPF 15.

Lumi Magique Concealer

Lumi Magique Concealer
139.00:-

Lumi Magique Concealer från L'Oréal Paris är en ljusreflekterande concealer som ger lyster och ljusar upp mörka områden för en uppiggande och fräsch look. Döljer trötthetstecken och ger 24 timmars fukt. Finns i tre olika nyanser. 6ml.