Sminkaffären.se – Fin för livet

bareMinerals All Over Face Colours

bareMinerals All Over Face ColoursMultifunktionsprodukt som gör underverk för ansiktet och döljer mörka ringar, utslag, ytliga blodkärl eller ojämnheter i hudtonen. Består av 100 % naturliga mineraler i pulverform, men blir krämig när den väl appliceras på huden. Har en lugnande och vårdande verkan på huden och ger ett naturligt UV-skydd med SPF 20. Finns i flera olika nyanser som alla ger ett matt och täckande resultat. Perfekt för män som vill dölja skavanker utan att känna att de använder makeup.Passar:Alla hudtyperAnvändning:Applicera över eller under foundation för att dölja ojämnheter, rodnader och mörka ringar under ögonen. För bästa resultat, använd Maximum Coverage Concealer Brush.Idealisk även som neutral basögonskugga över hela ögonlocket, eller blandad med foundation och ögonskuggor för nya nyanser.


350.00:-
 

Relaterade produkter

Nanogen Aquamatch Water Resistant Treatment Concealer - Mediumbrun

Nanogen Aquamatch Water Resistant Treatment Concealer - Mediumbrun
240.00:-

''Denna färgconcealer fungerar lika väl för kvinnor som för män och hjälper dig till ett hår som ser tjockare och fylligare ut på bara 30 sekunder. Tillsammans med Nanogen Nanofibres ger det ett hållbart och täckande resultat som håller länge. Aquamatch är designad för en aktiv livsstil, den är behändig och du behöver inte blanda med vatten eller applicera med applikator.För en fullständig och helt vattenavvisande effekt, avsluta med Nanogen Locking Mist Plus .Innehåll: 3,94 g''

Active Light Under-Eye Concealer

Active Light Under-Eye Concealer
279.00:-

Ultralätt concealer med highlighter-effekt. Denna "under ögon" concealer stör ljusets interaktion med huden och skapar en mjuk fokus - effekt som täcker området medan den även ljusar upp partiet.

Sleek Makeup Luminaire Highlighting Concealer L03

Sleek Makeup Luminaire Highlighting Concealer L03
79.00:-

Sleek Makeup Luminaire Highlighting Concealer 03 ger en uppljusande effekt samtidigt som den återfuktar huden. Luminaire Highlighting Concealer ljusar upp mörka ringar under ögonen, döljer finnar och tonar ut mörka skuggor i ansiktet.Med Luminaire Highlighting Concealer från Sleek Makeup kan du skapa en perfekt ljus och naturlig canvas genom att applicera concealern ovanpå din foundation på områden som under ögonen, på den övre delen av kindbenen och på toppen av näsan.Lägger du Sleek Makeup Luminaire Highlighting Concealer längsmed konturen skapas en illusion av fylligare och mer definerade läppar samtidigt som ditt läppstift hindras från att "blöda ut". Luminaire Highlighting Concealer finns i ett flertal olika nyanser för att passa alla kvinnor oavsett ålder, hudfärg eller hudtyp. För fler nyans alternativ se HÄR.EJ VEGANVÄNLIG PRODUKT!Se Mer Information för applicering och innehåll.