Sminkaffären.se – Fin för livet

Sandalwood Shaving Soap

Sandalwood Shaving Soap från Edwin Jagger är en hård raktvål som är idealisk att ta med på resan och kommer i en svart plast ask. Sandalwood Shaving Soap är en utsökt doftande tvål som har en exotiskt peppar trä & kryddig doft. Idealisk för normal hud. Består 99.9% av naturliga ingredienser som inte bara är snälla mot din hud utan även mot miljön. I kombination med varmt vatten och borste, får man ett lyxig krämigt lödder. När den appliceras på ansiktet känns löddret rikt och sammetslent och mjuknar upp skägget inför rakning. Alla Edwin Jagger raknings tvålar är paraben och mineralolje fria. 65gram.


125.00:-
 

Relaterade produkter

EcoTools Bamboo Lash & Brow Groomer

EcoTools Bamboo Lash & Brow Groomer
59.00:-

EcoTools Bamboo Lash & Brow Groomer används för att forma dina ögonbryn och separera dina ögonfransar därav den dubbelsidiga borsten. Skaftet är av bambu precis som alla andra borstar från EcoTools eftersom det är ett material som har låg påverkan på vår natur. Borsten är tillverkad av en finare sorts syntetiskt fibermaterial medan fästet är tillverkat av återvunnen aluminium. Var miljömedveten och använd borstar från EcoTools så är du dessutom med och skänker pengar till miljöorganisationer.Längd: 17 cmSe Mer Information för applicering och innehåll.

Everyday Minerals Brush Oval Concealer Brush

Everyday Minerals Brush Oval Concealer Brush
149.00:-

Everyday Minerals Brush Oval Concealer BrushConcealer Brush från Everyday Minerals är en mjuk och syntetisk borste i högsta kvalitet med förnybara bambuhandtag. Med en speciell avsmalnande konstruktion möjliggör detta en exakt applicering. Denna borste fungerar både i vått och torrt och är även den perfekta borsten för att applicera läppstift med om så skulle önskas. Tänk på att tvätta dina borstar regelbundet! Denna rengör du enkelt med vanlig tvål.

bdellium Tools Green Bambu 778B Large Shadow Brush

bdellium Tools Green Bambu 778B Large Shadow Brush
99.00:-

''Denna borste är designad för att jämnt och smidigt applicera skugga på hela ögonlocket. Blanda och highlighta med olika puder.bdellium Tools är ett varumärke med professionella, antibakteriella makeup-borstar, designade av en grupp experter, begåvade på makeup-borstar, i Cerritos, Kalifornien. Deras mål är att ständigt utforma nya, unika och innovativa makeupverktyg. Varje produkt är handgjord och skräddarsydd av skickliga hantverkare på bdelliums fabrik i Kina. Green Bambu-seriens borstar är miljövänliga med allergivänliga, syntetiska borst och hållbara bambuhandtag.Storlek: 15 cmMaterial: Syntetiska fibrer &amp