Sminkaffären.se – Fin för livet

ghd Ceramic Vented Radial Brush 25mm Size 1

ghd Ceramic Vented Radial BrushDenna borste är framtagen som en fönborste. Dess runda form är perfekt anpassad när man vill skapa volym och rörelse. Dess keramiska material och hålrum hjälper till att ventilera håret och ger därmed ger en snabbare föning. Finns i fyra olika storlekar för att passa din hårlängd.


198.00:-
 

Relaterade produkter

Lash & Brow Groomer

Lash & Brow Groomer
49.00:-

Allt material från EcoTools går att återvinna genom en ny innovation. Borstarna består enbart av naturliga delar som exempelvis bambu och återvinningsbart aluminium samtidigt som borsthåren är av bästa syntetiska och mjuka kvalitet. Denna borste är idealisk för att borsta till ögonbryn eller separera fransar. Borsthandtagen består av bambu, som har en mycket liten påverkan på jordens resurser eftersom det är en ''''hållbar'''' växt. Borsten består av syntetiskt Taklon och är inte djurtestat. Metallen på handtagen är av återvinningsbart aluminium. Necessären är gjort av bomull och hampa. Den yttre förpackningen är återanvändbar och återvinningsbar. Längd 17 cm

bdellium Tools 776 Blending Brush

bdellium Tools 776 Blending Brush
72.00:-

En borste som är perfekt för skuggning och blandning av ögonskuggor samt för suddiga linjer.bdellium Tools är ett varumärke med professionella, antibakteriella makeup-borstar, designade av en grupp experter, begåvade på makeup-borstar, i Cerritos, Kalifornien. Deras mål är att ständigt utforma nya, unika och innovativa makeupverktyg. Varje produkt är handgjord och skräddarsydd av skickliga hantverkare på bdelliums fabrik i Kina.Storlek: 13 cmMaterial: Naturliga hårfibrer.

66 005 Makeup Professional Brush Case

66 005 Makeup Professional Brush Case
249.00:-

Proffesionell väska för make-up borstar med mycket plats från Vadeco