Sminkaffären.se – Fin för livet

Relaterade produkter

Everyday Minerals Brush Foundation Brush

Everyday Minerals Brush Foundation Brush
259.00:-

Everyday Minerals Brush Foundation BrushEveryday Minerals har tagit fram en lyxig borste med extramjuka och täta syntetiska fibrerhår med ett förnybart bambu handtag. En borste som är veganisk hela vägen.Foundation borsten ger full täckning och är lätt att arbeta med för det långa och bekväma skaft som finns att hålla i.Det är du själv som bestämmer hur täckande det skall vara och på så sätt bygger upp din foundation.

bdellium Tools Pink Bambu 778P Large Shadow Brush

bdellium Tools Pink Bambu 778P Large Shadow Brush
100.00:-

''Denna borste är designad för att jämnt och smidigt applicera skugga på hela ögonlocket. Blanda och highlighta med olika puder.bdellium Tools är ett varumärke med professionella, antibakteriella makeup-borstar, designade av en grupp experter, begåvade på makeup-borstar, i Cerritos, Kalifornien. Deras mål är att ständigt utforma nya, unika och innovativa makeupverktyg. Varje produkt är handgjord och skräddarsydd av skickliga hantverkare på bdelliums fabrik i Kina. Pink Bambu-seriens borstar är miljövänliga med allergivänliga, syntetiska borst och hållbara bambuhandtag.Storlek: 17 cmMaterial: Syntetiska fibrer &amp

Fit Me Bronzer

Fit Me Bronzer
129.00:-

Fit Me Bronzer från Maybelline är ett naturligt och matt solpuder helt utan olja och vaxer i formulan. Solpudret som passar just din hudton. Om du har en ljus hudton så välj färgen Light och om du har medium till mörk hudton passar medium bättre. Borste medföljer i förpackningen. 9 gr.